Söndag 5/7

Så var helgen över ännu en gång, jag fattar inte hur den kan gå så snabbt medan tillexempel måndag och tisdag känns som  evigheter ibland. Helgen har iallafall varit kalas och framför allt natten igår. Vi startade rätt sent hemma oss Sophie eftersom alla blivit lite försenade med maten och så. Vilket i och för sig bara var bra, då klarar man en hel natt ute mycket bättre. Vi tog sista bussen in till stan och satte oss på centralcaféet, därefter gick vi runt en sväng och sen blev det Delirium även fast vi sa att vi skulle försöka undvika det. Men det går på något sätt inte att hjälpa, det är ett säkert kort. Inne på Delirium träffade vi några amerikaner som vi pratade med hela kvällen. Någon gång runt halv 5, när vi inte ville följa med på efterfest på deras hotell var vi inte längre så intressanta. Med sig tog de också Sophies hatt de jävlarna. Vi trodde först det var ett skämt och att de sen skulle komma tillbaka med den, men inte då. Men på ett sätt får man väl förstå dem - de fick ju inte några trosor och tog väl första bästa att behålla som en souvenir. Vi stannade ett tag och sen blev det kebab. Det var den mest irriterande kebabmännsika vi träffat. Där kommer vi, klockan är kanske kvart över 5, 3 trötta, berusade och hungriga tjejer som vill beställa varsin kebab och så börjar de håna oss. Tone hade hicka och varje gång vi sa något hickade kebabkillen till svar eller efterliknade oss på andra sätt. Tönt! Sultan har absolut tappat glöden! Konstigheterna fortsätter i busskuren när en man kommer fram och börjar massera Sophies skoskavsömande fötter. Hemma oss Sophie slockande direkt och vaknade någongång vid lunchtid. Blev en väldigt slapp eftermiddag med mys och film. 

Ikväll åkte jag till Sophie för att lämna tillbaks en tröja som legat hos mig sen midsommar. Eller egentligen åkte jag hem till Niklas men han är med familjen i Barcelona och Sophie är husvakt. Hur det kommer sig? Sophie och Niklas är tillsammans och det är alltså inte Gripen Sophie vi pratar om nu utan Sophie Nyström. Så nu har jag nog fått med hela historian och benat ut vem som är vem, vem som gör vad och varför. Sophie ska ju stanna kvar här till hösten och jobba på rådet, och letar nu förfullt lägenhet/rum i lägenhet och ikväll skulle hon iväg på en liten privatvisning, så jag följde med som sällskap och säkerhet. Man vet ju aldrig vad som kan dyka upp bakom dörrarna, och vi fick väl lite av en chock. En äldre man öppnade och visade oss runt i ett mögelstinkande och sjabbigt hus. Nej ingen tur på den, så hon får helt enkelt fortsätta leta vidare.

Vet inte ritkigt vad jag skriver idag och känner att det bara blir massa blaj, men man kan ju inte alltid vara på topp är så trött. Oj nu ringer mamma på skype, så det är väl bäst att svara. Vi hörs imorgon!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: farmor

Hej Carro!



Här är regn och kyligt idag. Farfar och jag har ju varit nere i Bibbis stuga, även Malin var med ett par dagar.Där hade vi också värme, så vi tillbringade stor del av dagarna på bryggan, med många dopp i sjön( 26-27 grader i vattnet)samt mete av småfisk ( till agn till kräftfisket) Du kanske vill åka med på det, 21 aug.?

Hinner du flytta med tillbaka till "riktiga" huset?

Hörde att du kommer hem med flickorna och stannar hos Annika ett par dagar. Ha det så bra! Kram Farmor

2009-07-06 @ 17:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0